Datum: 09-07-2020 - 18:39

banner 5 juni gemeente 2

08
jul
'19
Goud zoeken, lustrumtekens en barbecueën tijdens de seizoensafsluiting
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Goud zoeken, lustrumtekens en barbecueën tijdens de seizoensafsluiting

Op zaterdag 6 juli hebben de Lisser Kaninefaten het scouting seizoen op feestelijke wijze afgesloten. Om lekker actief te beginnen konden de kinderen en hun ouders tijdens een spel in het wilde westen goud zoeken. Daarbij speelden ze verschillende kleinere spelletjes, verspreid door het bos.....

om de gele klompjes te verdienen. Vervolgens was het tijd voor het uitreiken van een aantal waarderingen en badges. Zo zijn de kinderen die het snelste of de meeste scoutingloten hadden verkocht uitgeroepen tot "superseller".

Daarnaast heeft een aantal leden van de leiding hun kamp kwalificatie uitgereikt gekregen, en zijn er lustrumtekens uitgedeeld. Bij dit laatste kreeg iedereen die dit seizoen 5, 10, 15, 20, of zelfs 25 jaar lid is bij scouting een speciale badge en oorkonde overhandigd.

Als laatste kon iedereen genieten van een heerlijke barbecue ter afsluiting van de laatste bijeenkomst van dit seizoen, al gaan de meeste leden gaan deze zomer nog wel op zomerkamp. Het nieuwe seizoen start weer op 7 september. Is scouting misschien ook iets voor u of uw kind? Kom in september gerust een keer langs!

Dank aan Dorenda Schoorl voor het aanleveren van de tekst en foto's.

Lisser Kaninefaten.