Datum: 03-06-2020 - 06:03

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

12
jul
'19
Zomer bij Sportcentrum De Waterkanten.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Zomer bij Sportcentrum De Waterkanten.

Nog eventjes en dan is het zomervakantie. Maar voor spetterend plezier kun je zes weken lang terecht bij Sportcentrum De Waterkanten. Niet alleen zijn er speciale zomerzwemlessen en kun je bijna iedere dag vrij zwemmen maar je kunt ook aan je conditie blijven werken......

Het begin van de zomervakantie wordt vrijdag 19 juli “gevierd” met een spetterende discopoolparty voor jeugd t/m 14 jaar (in bezit van A-diploma). Een DJ zal van 19.00 – 21.00 uur de nieuwste zomerse hits draaien en ook zal er een alcoholvrije cocktail kaar staan om de zomer in te luiden.

Van 22 juli t/m 30 augustus worden iedere ochtend zomerzwemlessen georganiseerd. De groepslessen duren 45 minuten en worden tussen 09.15 en 10.00 uur gegeven. Of kies voor kleinere lesgroepen met maximaal vijf kinderen. Deze worden tussen 08.45 en 09.15 uur gegeven.

Na de zwemlessen is het zwembad van maandag t/m vrijdag van 11.00 – 16.00 uur geopend voor het recreatief zwemmen (vanaf 13.00 uur is het wedstrijdbad geopend). Op zondag is het zwembad van 10.00-16.00 uur open voor het vrij zwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen zijn natuurlijk de glijbaan, de waterspeeltuin, de stroomversnelling en de whirlpool geopend en ligt er voldoende spelmateriaal in het water. Tevens is er voor kinderen t/m 15 jaar een zwemkaartje te koop inclusief een waterijsje, klein patatje en limonade.
Tijdens de zomervakantie zal op doordeweekse dagen ook regelmatig de stormbaan in het water liggen.

Natuurlijk blijft het de hele zomer mogelijk om aan je conditie te werken, want in het rooster zijn o.a. de lessen Aquafitness, Aquajogging, Aquavitaal, Aquabootcamp en floatfit® opgenomen. Tevens is het op maandag, donderdag en vrijdag voor ouders met jonge kinderen mogelijk om mee te doen met het baby & peuterzwemmen.
Ook staat zwemmen met een medische indicatie op dinsdag van 10.15-11.00 uur op het rooster en zwangerschapszwemmen op woensdag van 20:15 – 21:00 uur
Banenzwemmers kunnen van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 13.00 uur terecht en op zondag van 09.00 tot 10.00 uur.

Helemaal nieuw dit jaar is de Nationale Zwemchallenge. Elke woensdag in de zomervakantie (regio Midden) kunnen ouders en kinderen vanaf 14.00 uur hieraan meedoen. Tijdens deze challenge wordt je zwemvaardigheid getest. Dit wordt gedaan d.m.v. een SurvivalChallenge (gekleed) en een FunChallenge (in badkleding). Uitgangspunt is dat Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s checken op diverse onderdelen van het Nationaal Zwemdiploma C.

Speciaal voor sportieve en stoere kids houdt Sportfondsen Lisse op donderdag 1 en 22 augustus de waanzinnige Zomer Games. De deelnemers krijgen een uitdagend en sportief programma voorgeschoteld. In ieder geval is het iedere keer weer een spektakel met activiteiten die aangepast worden aan de tijd van het jaar.
Kortom, er is voldoende te beleven in Sportcentrum De Waterkanten. Kijk voor meer informatie en het volledige zomerrooster op de website