Datum: 12-11-2019 - 14:45
04
jul
'19
VOL: Record aantal inschrijvingen kinderrommelmarkt dorpshart Lisse.
Geschreven door Dorpshart Lisse

VOL: Record aantal inschrijvingen kinderrommelmarkt dorpshart Lisse.

Op zaterdag 20 juli is er in Dorpshart Lisse een gezellige Kinderrommelmarkt! De kinderrommelmarkt heeft dit jaar een record aantal inschrijvingen! Binnen anderhalve week zijn alle 150 plekjes op de huidige route vergeven. Een ongekend succes! De organisatie is in overleg met de gemeente om de huidige route uit te breiden......

Eva Rusman Centrummanager Dorpshart Lisse en Stichting Lisse Marketing over dit succes: "We hadden het ook niet verwacht, dat we al zo snel vol zouden zitten. Dit jaar was voor het eerst de inschrijving alleen digitaal. Dat is ook niet meer mogelijk. "

Wat is de kinderrommelmarkt?

Kinderen kunnen deze dag hun oude speelgoed verkopen en zo een zakcentje verdienen voor de vakantie! Op kleedjes worden de mooiste spullen uitgestald, van puzzels tot boekjes en van poppen tot spelletjes. Zoek je nog leuk en gebruikt speelgoed om je voorraad aan te vullen? Of ben jij nog op zoek naar nieuw speelgoed voor in de vakantie of zoek je een specifiek boekje, puzzeltje of spelletje? Dan ben je in op zaterdag 20 juli in Dorpshart Lisse aan het goede adres. Vanaf 10:00 is de rommelmarkt geopend en presenteren de jongste inwonertjes van Lisse hun spulletjes voor zachte prijsjes. Wie weet heb je gelukt en vindt je net precies waar je naar op zoek bent! Wie weet kan jij op vakantie met een hele doos “nieuw” speelgoed! De markt gaat om 10:00 uur van start en om 14:00 uur hoopt iedereen ‘los’ te zijn. De koopwaren worden uitgestald op de Kanaalstraat en de Kapelstraat in het Dorpshart van Lisse. De toegang is gratis.

Foto's kinderrommelmarkt 2018