Datum: 07-06-2020 - 08:45

banner 5 juni gemeente 2

05
jul
'19
Het Hof zoekt Vrijwilligers.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Het Hof zoekt Vrijwilligers.

In de Oude School in Lisse start Langeveldshof dit najaar met dagbesteding. Ze hebben er heel veel zin in. Om dit goed te doen willen ze dit samen doen. Daarom worden Vrijwilligers gezocht die het Hof, en vooral de deelnemers, een warm hart toedragen......


Het Hof wordt gestart voor mensen die een fijne dag op een beschutte plek goed kunnen gebruiken. Dit kunnen mensen met beginnende dementie zijn, ouderen, mensen met een verstandelijke beperking of lichte psychisch problematiek en mensen die herstellende zijn van een ziekte of ongeval. Mensen die weer willen wennen aan een werkritme kunnen bij ons daarmee aan de slag. Deelnemers aan de dagbesteding krijgen altijd eerst een gesprek waarin gekeken wordt of deze dagbesteding wel goed bij hen past.

Wil je vrijwilliger bij worden, of denk je hier nog over na, kom dan maandag 15 juli van 19,00 – 21.00 naar de Oude School in Lisse (Heereweg 253). Langeveldshof houdt dan een informatieavond speciaal voor vrijwilligers.

Tuinvrijwilligers, Creatiefvrijwilligers en Kookvrijwilligers

Vrijwilligers bij het Hof worden meestal voor een periode gekoppeld aan één of meerdere deelnemers aan de dagbesteding hebben meestal een interessegebied.

Wat vindt jij leuk om te doen? Wij zoeken Tuinvrijwilligers die het leuk vinden midden in het groen te staan in de tuin van het Hof. Hiernaast zoeken we Creatiefvrijwilligers die, al dan niet met hulp van een beeldend kunstenaar, de deelnemers van het Hof zo goed mogelijk gaan ondersteunen bij creativiteit en verbeelding. Hiernaast zoeken wij Kookvrijwilligers die gaan helpen bij activiteiten rondom eten en bakken,

15 juli Informatieavond vrijwilligers

Tijdens de speciale informatievond voor vrijwilligers, op 15 juli vanaf 19.00 uur, maken we graag kennis met je, bespreken we met je wat je zou willen doen en geven we aan hoe één en ander in praktisch zin zal gaan als de dagbesteding gestart is.
Vanzelfsprekend wordt ook ingegaan op zaken als verzekeringen, training/begeleiding en wat jij als vrijwilliger verder van het Hof kunt verwachten.
Je hoeft je voor deze avond niet op te geven. We kijken uit naar je komst!

Deelnemers kunnen zich al aanmelden

Iedereen die als deelnemer al interesse heeft in onze dagbesteding kan zich alvast aanmelden.
Of misschien ken je iemand voor wie het Hof een fijne plek kan zijn? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 40 04 19 85.