Datum: 12-11-2019 - 14:32
04
jul
'19
Nieuwe fotograaf bij Blik op Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Nieuwe fotograaf bij Blik op Lisse.

Blik op Lisse heeft er een nieuwe fotograaf bij. Wellicht heeft u Arja Luijk al foto's zien maken. Tijdens de huttenbouw bij het 60 jarig bestaan van speeltuinvereniging Kindervreugd ging ze iedere dag even langs om de kleine (en grote) bouwvakkers op de foto te zetten..........

 Ook fotografeerde zij voor BOL tijdens de avondvierdaagse. Toen minder incognito. Ze wilde laten zien dat ze foto's maakte voor BOL en trok daarom de fel gele jas van haar man aan. Die kan weer in de kast gehangen worden. Vanaf nu kan zij als BOL fotograaf op pad.

Arja ontving de jas bij stichting Puntenburg. Een toepasselijke locatie, want naast fotograferen zijn paarden de grote hobby van Arja.

Steeds meer verenigingen sturen foto's met een verslag naar de redactie van BOL ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) Vindt u het leuk als blik een nieuwsitem besteedt aan uw activiteit? Laat het ons weten. Wilt u dat BOL langs komt om verslag te doen? Vindt u het ook leuk om zo af en toe op pad te gaan voor BOL of heeft u een leuk idee? Mail het de redactie.