Datum: 20-01-2020 - 07:22
25
jun
'19
De jeugd van roeivereniging Iris bouwt insectenhotel.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

De jeugd van roeivereniging Iris bouwt insectenhotel.

Op donderdag 19 juni is er een nieuw hotel geopend in Lisse. Een hotel voor hele speciale gasten: Insecten en andere kleine beestjes. Ook zijn er wilde bloemen gezaaid als voedsel voor de insecten.....

De jeugdleden hebben, samen met hulp van ouders, een heel origineel hotel gemaakt. Het bestaat uit de letters I R I S. De letters zijn gevuld met takken, dennenappels, stro, bloempotjes en ander natuurlijk materiaal. Een flinke variatie, zodat zoveel mogelijk verschillende beestjes intrek zullen nemen in het hotel. Zo wordt de tuin van de roeivereniging Iris een steeds mooier stukje natuur. Een prachtige plek om je roeitocht te starten.

Dat roeien leuk is, hoef je onze jeugd niet te vertellen. Zomer en winter stappen de jeugdleden van roeivereniging Iris in de boten om de vrijheid van het water te ervaren. Er wordt wekelijks (of vaker) getraind om steeds beter en sneller te worden. Het roeien wordt afgewisseld met sport en spel op de wal. Wil je ook leren roeien? Kom dan langs voor een proefles. De jeugd traint op donderdagavond en zondagmorgen.

Roeivereniging Iris.
Ruishornlaan 23 Lisse, telno. 06-83 778 160