Datum: 09-07-2020 - 18:56

banner 5 juni gemeente 2

24
jun
'19
Zomerprogramma brengt Gele Hoed naar Beukenhof.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Zomerprogramma brengt Gele Hoed naar Beukenhof.

Prachtige wereldmuziek uit o.a. kroatië, Zweden, Rusland en Afrika klonk er zondag 23 juni uit de grote zaal van de Beukenhof. Hier trad gemend a capella koor De Gele Hoed  op. Het is één van de drie muzikale activiteiten uit het zomerprogramma van de Paraplu.......

Het koor staat al bijna 20 jaar onder leiding van de enthousiaste dirigente Micheline de Rooy. Bijzonder aan het koor is dat iedere vorm van muzikale begeleiding ontbreekt. Dit jaar bestond het koor 25 jaar. dit werd met een bijzonder concert gevierd in Floralis. Ook was er een bijzonder concert, Missa, dat in de Grote kerk gegeven werd en werd er uitbundig gezongen bij Gluren bij de buren. Het koor gaf meedere kerstuitvoeringen en een indrukwekkend concert tijdens de Dodenherdenking geeft de veelzijdigheid van het koor aan. In het zomerprogramma van de Paraplu trad het koor in de afgelopen 7 jaar 3 keer op.

Naast het optreden van De gele hoed zullen er nog 2 muzikale middagen volgen. Op 21 juli volgt een high tea met muzikale inbreng van Iet Langeveld en Wout Ruigrok van De oude school. Duo Pim en Nico zullen net als vorig jaar ( zie artikel) op 11 augustus ook een optreden verzorgen samen met een muzikale quiz, waardoor het toch weer een andere twist geeft.

Wilt u op de hoogte blijven van alle zomeractiviteiten? Blik op Lisse besteedt regelmatig aandacht aan het programma. Ook in de agenda treft u het zomerprogramma van de Paraplu.