Datum: 09-07-2020 - 17:18

banner 5 juni gemeente 2

18
jun
'19
De tijdreis van Danscentrum “Welkom” (FOTO'S)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

De tijdreis van Danscentrum “Welkom” (FOTO'S)

We hebben genoten van de optredens, drie in totaal, afgelopen weekeinde. Er werd niet alleen ongelofelijk mooi gedanst, maar vooral de blije en enthousiaste gezichten op en achter de schermen. Het was een genot om mee te maken. De een meezingend, de ander gefocust en weer een ander compleet uit hun dak zien gaan........

Iedereen was op zijn eigen manier een gedeelte van deze dansende familie.

Dat de dansers en danseressen van danscentrum “Welkom” in de smaak vielen bij het publiek was duidelijk te horen aan het applaus dat zij mochten ontvangen en de lovende reacties naderhand in de foyer van ’t Poelhuys.
Er zijn uiteraard opnames gemaakt van deze fantastische show die gemonteerd worden en later verkrijgbaar zijn  op DVD en USB.


Voor nu moeten de “kids” nog even geduld hebben voor dat ze weer kunnen dansen. Er zijn wat zomer cursussen die opgestart worden voor tieners en ouderen en die zullen half juli eindigen. Daarna hebben Rachell en Peter en alle danser(essen) even rust en zien ze jullie graag terug in september. Je kunt je uiteraard opgeven voor de nieuwe lessen via de website.

Peter en Rachell lieten Blik op Lisse nog weten dat ze enorm trots zijn op al hun leerlingen. Zij hebben het ervaren als een familie feestje. Ook willen zij alle ouders en vrijwilligers bedanken die hun medewerking en steun hebben verleend om deze show tot een goed einde te brengen.

Foto's met dank aan Rob Sebel. DEEL1 : eerste deel tot de pauze.