Datum: 30-05-2020 - 01:51

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

26
jun
'19
Doe mee met Zwemmaatjes op 1 juli!
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Doe mee met Zwemmaatjes op 1 juli!

Inwoners van Lisse en Hillegom die graag willen zwemmen, maar dit wegens bepaalde beperkingen niet kunnen, krijgen de kans om samen met hun ‘maatje’ te zwemmen in het nieuwe, toegankelijke Sportcentrum De Waterkanten.......

Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van gezondheids- of mobiliteitsproblemen of ene klein sociaal netwerk waardoor een bezoek aan het zwembad niet mogelijk is. 

Speciaal voor deze groep wordt op de eerste maandag van de maand een zwemactiviteit georganiseerd in Sportcentrum De Waterkanten in Lisse.

‘Zwemmaatjes’ is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation.Elke eerste maandag van de maand wordt Zwemmaatjes georganiseerd van 12:00-13:00 uur in Sportcentrum De Waterkanten.

Iedereen is 1 juli welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je ‘maatje’) op eigen tempo te bewegen in het warme water van Sportcentrum De Waterkanten.
Dit sportcentrum is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan gaan zwemmen. Liften, speciale tilliften en rolstoelen en rollators zijn aanwezig.

Doordat het deelnemersaantal flink is toegenomen, is WelzijnsKompas op zoek naar vrijwillige zwemmaatjes (vrijwilligers die het leuk vinden om samen met iemand te bewegen in het water).

In augustus is er geen Zwemmaatjes in verband met de zomervakantie.
2 September start Zwemmaatjes weer en is iedereen weer welkom om te komen zwemmen.
Om deel te nemen aan Zwemmaatjes of bij interesse als vrijwilliger kan er contact opgenomen worden met Buurtwerker Dionne Scheepmaker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-453 315 45. Aanmelden om deel te nemen kan ook digitaal via de website van Sportfondsen Lisse: www.sportfondsenlisse.nl

Aanvang is 11:45 uur. Meedoen kost slechts € 5,- per duo, inclusief een kopje koffie of thee.
WelzijnsKompas is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 – 12.30 uur, 0252 75 71 00. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-453 315 45.