Datum: 20-01-2020 - 06:34
16
jun
'19
Zwem mee met Maarten v.d. Weijden tijdens de11-stedenzwemtocht.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Zwem mee met Maarten v.d. Weijden tijdens de11-stedenzwemtocht.

Sportcentrum De Waterkanten zwemt mee met Maarten van der Weijden zijn 11-stedenzwemtocht. Maarten van der Weijden zwemt op vrijdag 21 juni opnieuw de 11-stedentocht. Maarten, zelf ex-kankerpatiënt, zwemt de 11-stedentocht om met zijn Maarten van der Weijden Foundation zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.....

Sportcentrum De Waterkanten support Maarten van der Weijden en organiseert een meezwem-evenement in het wedstrijdbad. Inwoners van Lisse en omgeving, jong en oud, kunnen 11-honderd of 11 banen meezwemmen. De extra opbrengst gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation.

Om 18.00 uur kunnen de deelnemers starten. Niet in de Friese meren, maar in het wedstrijdbad in Lisse. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de 11-honderd meter (44 banen); kinderen onder de 12 jaar voor 11 banen. Via een 11-stedenzwemkaart volgen medewerkers van Sportcentrum De Waterkanten de meters die deelnemers maken. Deelname kost € 11,- en dit bedrag wordt in zijn geheel gedoneerd aan de Maarten van der Weijden Foundation. Er zijn nog steeds meezwem-tickets beschikbaar via www.sportfondsenlisse.nl.

Sportcentrum De Waterkanten doet graag mee om Maarten van der Weijden te steunen bij zijn tocht en missie. Erik Rijnbeek, adjunct-manager: “Wij vinden het een prachtig initiatief van Maarten van der Weijden, die zich helemaal geeft voor het goede doel. Samen met lokale zwemfanaten uit Lisse steunen wij Maarten. Ons plezier in zwemmen zetten wij met z’n allen graag in voor een mooi doel. Het zou fantastisch zijn als we daarmee kunnen bijdragen aan de Maarten van der Weijden Foundation voor kankeronderzoek.”