Datum: 11-08-2020 - 14:39
20
jun
'19
‘De Laatste Dinsdag’ – Het Wonder van Le Petit Prince.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

‘De Laatste Dinsdag’ – Het Wonder van Le Petit Prince.

De vaste gebruikers van Floralis -Floralisplein 69 Lisse- houden op elke laatste dinsdagmiddag van de maand een cultureel middagprogramma. Deze maand op 25 juni de documentaire ‘Het Wonder van Le Petit Prince’.....

De Bibliotheek Lisse verzorgt een inleiding aan deze mooie documentaire uit 2018. Na de Bijbel is ‘Le Petit Prince’ het meest vertaalde boek ter wereld. Waarom kiezen mensen wereldwijd juist dit boek om hun bedreigde talen en culturen in leven te houden? Een inspirerend, menselijke verhaal dat de wijsheid van De Kleine Prins weerspiegelt. Filmhuis Lisse vertoont de 89 minuten durende film.

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 7 aan de kassa van Floralis of via FloralisLisse.nl. Vanaf 14:30 ontvangst met koffie/thee in de Foyer en de voorstelling begint om 15:00 uur.

Het programma van ‘De Laatste Dinsdag’ wordt wisselend ingevuld met bijvoorbeeld muziek, film of dans. De invulling wordt gezamenlijk bepaald door de vaste culturele gebruikers van Floralis, Ook wordt samenwerking gezocht met andere stichtingen en verenigingen in Lisse. Dit is de laatste editie van dit seizoen. Per augustus komt er weer een nieuwe, leuke invulling op de laatste dinsdag van de maand.

Voor meer informatie of een samenwerking kunt u contact opnemen met Bescal via 0252-865091 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

mijnzaal