Datum: 18-09-2019 - 13:18
09
jun
'19
Twee Lissers doen mee aan langste non-stop estafetteloop.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Twee Lissers doen mee aan langste non-stop estafetteloop.

 Stichting Team Bollenstreek is vrijdag 7 juni vertrokken richting Hamburg. In totaal zal er door acht lopers 520 km afgelegd moeten worden. Tema 114 Roparun Bollenstreek bestaat totaal uit 23 personen.doet in 2019 voor de 16e keer mee aan de Roparun. Dit is de langste non-stop estafetteloop voor teams.  Zaterdagmiddag rond 16.30 uur zullen de 23 deelnemers  van team Bollenstreek van start gaan voor hun Roparun.

Twee inwoners van Lisse doen mee bij team Bollenstreek van teamcaptain Dave van de Wijngaard. Miranda de Mooij gaat voor de tweede keer mee als sportmasseur. Eén van de 8 lopers is Lisser Jos van Gastel. Hij loopt voor de zesde keer mee. Op de vraag of hij er voor getraind had antwoordde van Gastel lachend: "Bij mij gaat het voor een groot deel op karakter. Laat ik het eerlijk zeggen: De eerste jaren liep ik veel meer, maar de laatste jaren gaat het lopen minder lekker en heb ik er minder plezier in. Dan komt het stukje karakter er dus bij."

.
Mocht u een donatie willen doen aan ons Roparunteam dat zou dit natuurlijk fantastisch zijn, dit kan gedaan worden via deze link of op onderstaand rekeningnummer t.n.v. Team Bollenstreek;
NL07 RABO 0314 2730 42 

Eerder verscheen: Roparun team Bollenstreek vertrekt; koppelbed voor Hospice.