Datum: 18-09-2019 - 13:18
06
jun
'19
Hartekind zoekt collectanten
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Hartekind zoekt collectanten

In de week van 15 tot en met 20 juli 2019 is in Lisse wederom de Hartekind Collecteweek van Stichting Hartekind. In de maand juli lopen door heel Nederland vrijwilligers door de wijken en straten om zoveel mogelijk geld op te halen voor broodnodig onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen........

Wie wil zich in deze week een paar uurtjes beschikbaar stellen om de collecteweek  in Lisse tot een groot succes te maken?

Stichting Hartekind

Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking.
Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze 25.000 hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: "Kind zijn, hart nodig!"

Opgeven voor de collecteweek kan bij Mandy van Wieringen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of via 06-10797525

Foto's collecteweek 2018 met dank aan Mandy van Wieringen.