Datum: 18-09-2019 - 14:27
07
jun
'19
Dag van het Kasteel bij Landgoed Keukenhof. (herinnering)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Dag van het Kasteel bij Landgoed Keukenhof. (herinnering)

Geniet van een spectaculaire roofvogelshow op Landgoed Keukenhof
Tweede Pinksterdag is Dag van het Kasteel

Tijdens de dag van het kasteel, op maandag 10 juni, is Kasteel Keukenhof geopend. Bezoekers kunnen het kasteel en het Zwitsers Speelhuis van binnen bekijken. Buiten kunnen ze genieten van een spectaculaire roofvogelshow......

Op 10 juni vliegen valken, uilen, buizerds en arenden vlak boven je hoofd. Met een unieke verzameling roofvogels wordt getoond hoe de vogels in het wild leven. Dit gebeurt op een natuurgetrouwe manier, met groot respect voor de dieren en de oude tradities van de valkerij.

De demonstraties starten om 12.00 uur en 14.00 uur en duren 45 minuten. Laat de indrukwekkende vogels landen op je hand en bekijk ze van dichtbij. Tijdens de show kun je mooie foto’s maken en vertellen de valkeniers over het leven van de dieren.

Voor kinderen is er op landgoed Keukenhof nog veel meer te beleven. Doe een speurtocht, spring op een springkussen, maak een ritje over het landgoed met een huifkar, onderzoek het leven in en om slootjes bij Natuur- en Milieueducatiecentrum (NME) de Groene Bol of knuffel met de dieren uit de kinderboerderij. Kunstliefhebbers kunnen de dag combineren met een bezoek aan het Lisser Art Museum.

De toegang is gratis. Kijk hier voor het programma/agenda