Datum: 22-09-2019 - 03:48
06
jun
'19
Kom in actie voor de buurt tijdens Street 4 You in Hillegom.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Kom in actie voor de buurt tijdens Street 4 You in Hillegom.

Street 4 You is een straatspeeldag voor jong en oud. De straatspeeldag komt ook dit jaar weer naar Hillegom; op 10 juli in het Cerespark en op 17 juli in het Elsbroekpark (beide dagen van 13:00-17:00 uur). We nodigen buurtbewoners uit om hun steentje bij te dragen aan deze mooie dag zodat het echt een activiteit wordt voor én samen met de buurt.....

Iedereen die een leuk idee voor een activiteit heeft, graag wil helpen in de koffiecorner of met de op- en/of afbouw, is welkom bij de startbijeenkomst op:
- Donderdag 13 juni (19:30-21:30 uur) – Cerespark – locatie: Basisschool De Leerwinkel (Thorbeckelaan 40, Hillegom)
- Donderdag 20 juni (19:30-21:30 uur) – Elsbroekpark – locatie: Dienstencentrum Elsbroekpark (Abellalaan 1, Hillegom)

Het onderwerp van de startbijeenkomst is Samen in de buurt. Graag van te voren aanmelden voor de startbijeenkomst bij Carlijn French, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-45162321. Wel graag een bijdrage leveren aan de Street 4 You, maar niet beschikbaar op de avond van de startbijeenkomst? Dit is uiteraard geen probleem! Neem contact op met Richard Grimbergen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Street 4 You is een dag die in het teken staat van ontmoeting tussen wijk- en buurtbewoners. Tijdens Street 4 You is er voor ieder wat wils; van sportieve activiteiten, schminken tot een ongedwongen kopje koffie met de buren. Kortom, een gezellige dag voor jong en oud.
Street 4 You wordt in Hillegom georganiseerd door WelzijnsKwartier i.s.m. Hillegom in Beweging, basisschool De Leerwinkel en WelzijnsKompas.