Datum: 27-01-2020 - 01:45
30
me
'19
Bedrijven promoten zich: Bewind met Elan nieuwe adverteerder bij BOL
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Bedrijven promoten zich: Bewind met Elan nieuwe adverteerder bij BOL

Onlangs heeft een nieuwe adverteerder, Bewind met Elanzich aangemeld bij Blik op Lisse. Wilt u uw bedrijf ook promoten op onze nieuwswebsite van Lisse en Lisserbroek...

Moeite met het regelen van uw geldzaken of die van uw naasten?
Bij Bewind met Elan is uw financiële huishouding in goede handen.

Wij zijn Bewind met Elan. Een jong en enthousiast team nieuwe bewindvoerders die het anders willen. Betrokkenheid, ruime tijden voor bereikbaarheid voor zowel klant als verwijzer, laagdrempeligheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Met een achtergrond als deurwaarder en in het notariaat, hebben wij een berg aan ervaring die wij kunnen toepassen als bewindvoerder.
Samen doen we alles, is het motto!

Heeft u vragen, schroom niet! U kunt ons bellen, mailen of whatsappen. Wij staan u graag te woord!
Bewind met Elan
Tel: 085-1305818 (09:00 – 14:00)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Whatsapp: 085-1305818             

 Uw onderneming op een speciale manier presenteren is mogelijk bij:
 'www.blikoplisse.nl'.

Blikoplisse.nl werkt met een compleet nieuw en modern concept. Wij bespreken samen met u nieuwe manieren om goed op te vallen. Daarbij hoeft u niet echt diep in uw buidel te tasten om uw bedrijf toch optimaal te presenteren. Onze bezoekers maken uw netwerk groter!

Wij laten u kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van internet, actief binnen uw eigen regio. Internet is uitgegroeid tot één van de grootste marketingtools van dit moment. Ook u en uw onderneming kunt er niet meer omheen.
Blik op Lisse maakt gebruik van een vernieuwde website en plaatst de nieuwe berichten rechtstreeks op Facebook, zodat de consument direct op de hoogte wordt gebracht van aanvullingen.

Adverteren = Presenteren!

De voordelen van presentatie op onze site op een rijtje gezet:

- Niet gebonden aan dure millimeter ruimte.
- Uw presentatie is altijd in Full-Color eventueel met één of meerdere foto's.
- U kunt snel en op elk moment inspringen op acties.
- Uw nieuwe actie staat binnen enkele uren op onze site in een speciaal daarvoor ontworpen actie pagina.
- Op elk moment kunt u uw actie aanpassen.
- Voor één vast bedrag per maand bent u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zichtbaar.
- U kunt vacatures plaatsen.
- Een link naar uw eigen website, e-mailadres, Facebook, twitter e.d.

Onze site wordt dagelijks aangevuld en bezocht, zodat uw advertentie en actie gezien worden. Adverteren en presenteren op deze site is meetbaar. Wij sturen u een overzicht met het aantal clicks die uw presentatie, dus uw bedrijf, heeft gehad.

www.blikoplisse.nl – een complete website voor en door inwoners van Lisse en Lisserbroek. De website voor bedrijven om reclame te maken, voor verenigingen om hun nieuws te verspreiden.

Blik op Lisse is duidelijk aanwezig binnen de gemeente en werkt samen met nieuwsrubrieken en verenigingen in de gemeente. Tevens zijn we aanwezig om evenementen vast te leggen. Binnen enkele uren staat het evenement op de site, dus super actueel.

Zijn er onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een persoonlijke kennismaking staat bij ons altijd hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk graag een gezicht van de organisatie waarmee u zaken doet.