Datum: 21-02-2020 - 15:41
29
me
'19
Getuigen gezocht: inbraak Kanaalstraat.
Geschreven door Burgernet

Getuigen gezocht: inbraak Kanaalstraat.

Op dinsdag 28 mei 2019 omstreeks 02.00 uur werd er ingebroken bij een winkel aan de Kanaalstraat in Lisse. Toen de politie ter plaatse bij de winkel kwam renden drie verdachten weg via de steeg welke uitkomt op de parkeerplaats achter restaurant Chefkes aan de Grachtweg in Lisse......

Bij hun vlucht hebben de daders de buit onderweg achtergelaten. De buit werd veiliggesteld.

Door meerdere eenheden is in de wijde omgeving uitgekeken naar de drie verdachten. Helaas zijn ze niet meer aangetroffen. Het vermoeden is dat zij een vluchtauto hadden klaar staan.

Heeft u iets gezien in aanloop naar de inbraak, tijdens de inbraak of tijdens de vlucht van de drie verdachten? Is u iets opgevallen in de omgeving met betrekking tot een voertuig in uw wijk? Heeft u personen gezien die zich verdacht ophielden in de omgeving van het winkelcentrum? Heeft u nog niet met de politie gesproken en heeft u informatie? Dan komen wij graag in gesprek met u. Bel 0900-8844 of kom langs aan ons bureau aan de Heereweg 306 in Lisse.

Een inbraak voorkomen?
 Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Hoe voorkomt u een inbraak? Slotenservice Noordwijkerhout! 
website kop slotenservice