Datum: 03-06-2020 - 06:08

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

12
me
'19
Rustige derde editie van de Heereparade.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Rustige derde editie van de Heereparade.

Zaterdag 11 mei werd voor de derde keer de Heereparade gehouden. De tweede editie was op 27 oktober en de organisatie leek het verstandig uit te wijken naar mei. De opkomst viel wat tegen. Wel hingen er extra ballonnen en waren lantaarnpalen versierd met kleine boeketjes bloemen.

Bij Naturals konden cakejes versierd worden en limonade gedronken. Monique had er op vrijdagavond ruim 40 gebakken. De meesten konden weer retour. Toch had Arjan van 't Hof niet te klagen over drukte. Alle boeketten waren al uitverkocht en er was een flinke aanloop voor moederdag. Ook met Moederdag zal menig moeder nog verrast worden.

Bij De Oude Pastorie konden kinderen sjoelen en andere oud Hollandse spelletjes doen. Hier konden kinderen zich ook laten schminken. Helaas was er slechts één kind geweest die ochtend, maar was het heerlijk genieten op het terras.

Bij Wol en Zo zit Dolly van der Laan te genieten van het zonnetje. Hier kan een 'workshop' haken gevolgd worden.

Bij Woonbasis stond één van de vele fotoborden en even verderop stonden de dames van shine bright like a diamand met hun zelf ontworpen bord. De 3 vriendinnen Helga van der Niet, Bianca Meijer en Alice van der Horst willen de bekendheid & zichtbaarheid van het Adamas Inloophuis vergroten en hopen een fantastisch bedrag ( 10.000,- euro) te kunnen doneren! 

Doneren.

Er is een doneerpagina aangemaakt. Op deze manier komt het geld direct bij het Adamas Inloophuis terecht.

Direct doneren

Facebook.
Sinds februari hebben de vriendinnen ook een eigen "Shine Bright like a Diamond" facebook pagina gemaakt. Ga naar de facebookpagina en vindt de pagina leuk.