Datum: 29-05-2020 - 13:16

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

12
me
'19
Slopershamer zorgt voor lach en traan (+ FOTO'S).
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Slopershamer zorgt voor lach en traan (+ FOTO'S).

na drie dagen huttenbouw moesten alle kinderen helaas weer afscheid nemen van hun zelf gemaakte villa. Toch redelijk gemeen als je alle noeste arbeid binnen enkele uren door vrijwilligers weer gesloopt ziet worden.........

Vrijdagmiddag 10 mei kwam er een eind aan de huttenbouw en werd er voor de kinderen direct een aantal spelletjes neer gezet. Een wilde stier daagde iedereen uit. Welke cowboy bleef het langst zitten?
Zo werd het leed van de sloop verzacht en konden de jongste kinderen hun huis dat ze geverfd hadden gelukkig nog wel mee naar huis nemen.

Foto's met dank aan Arja Luijk.

Eerder verscheen:

- start huttenbouw
- Dag twee huttenbouw
- Vinexwijk bij de Engel.

Resterend feestprogramma. 

Maandag 13 mei: Sjoelavond

Aanvang 19.30 uur. Alle (oud) leden van de sjoelclub ontvangen voor deze avond een persoonlijke uitnodiging om tijdens deze jubileumavond lekker bij te praten en ook nog een paar potjes te sjoelen. Maar ook alle leden en bestaande donateurs zijn deze avond welkom. Graag voor maandag 6 mei aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0252-422071.

Vrijdag 17 mei: Dart avond

Aanvang 20.30 uur. Wil jij weleens laten zien dat je heel goed dubbel kan uitgooien, kom dan naar deze gezellige dart avond. Voor iedereen van 16 jaar en ouder. Voor leden is de toegang gratis! Niet-leden zijn ook welkom maar betalen € 1,50! De zaal is open om 20.00 uur.

Zaterdag 18 mei grote Reünie Quiz

Aanvang: 20.00 uur. Zaal open 19.00 uur. We gaan net als tijdens het 50 jarig jubileum van de speeltuin een gezellige Reünie Quiz organiseren. De quiz wordt georganiseerd bij hotel café restaurant en zalencentrum de Engel. De Quiz bestaat uit 3 rondes met allerlei vragen over de speeltuin en de Engel van toen en nu! Een team bestaat uit 2 personen en het inschrijfgeld is € 5,00 per persoon. Betalen aan de deur.
Er is plaats voor 70 koppels dus geef je snel op want vol is vol. Alleen de deelnemers hebben toegang tot de zaal. Iedereen die wil kijken kan de quiz volgen in de Engelenzaal. Opgeven graag zo spoedig mogelijk maar voor woensdag 15 mei via de website
Je ontvangt een bevestiging als je ingeschreven bent.

Zondag 26 mei: Kindervreugd (Spring) Levend

Aanvang: 13.00 uur tot 16.00 uur. Een grote open dag met heel veel luchtkussens, stormbanen, leuke spelletjes, activiteiten, popcorn en suikerspinnen. De jeugd kan zich deze middag heerlijk uitleven en na afloop is er voor alle kinderen een leuke verrassing. Voor de ouders staat de koffie klaar. Deelname is voor iedereen gratis en opgeven is niet nodig. Kom gezellig naar de speeltuin om ons dit grootse feest samen te vieren.