Datum: 21-02-2020 - 00:51
09
me
'19
Workshop werkende mantelzorgers.
Geschreven door Welzijnskompas

Workshop werkende mantelzorgers.

Werk combineren met mantelzorg is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld! 83% van de mantelzorgers combineert hun mantelzorgtaken met werk, blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau.......

Gemiddeld 1 op de 5 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken en dat aantal groeit. Maar hoe is dit op een gezonde manier op te pakken?

Op dinsdag 21 mei 2019 wordt er van 19:30 tot 21:30 uur een workshop gegeven met de  focus op de werkende mantelzorger. De workshop wordt gehouden in ’t Poelhuys Vivaldistraat 4 Lisse. Iedereen is welkom en de workshop is geheel gratis. Er kunnen maximaal 15 mantelzorgers deelnemen.

In deze workshop wordt men geïnformeerd over de wettelijke regelingen en ondersteuningsmogelijkheden op de werkvloer, in de regio en daarbuiten. Verder worden er tips en handvatten gegeven om in balans te blijven en wordt er besproken hoe een gesprek aan te gaan op de werkvloer. Ook wisselen we met elkaar ervaringen en tips uit.

Voor aanmelding of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Marjon Wagemans WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 .

 


 
Deze workshop komt voort uit het bollenstreek-brede project ‘Mantelzorg werkt’ waarin afgelopen jaar werkgevers in de regio zijn geïnformeerd over de ondersteuningsmogelijk-heden die er zijn op de werkvloer, in de gemeente en daarbuiten. En hen bewust gemaakt van het belang van aandacht en begrip op de werkvloer door er actief mee aan de slag te gaan en daarmee de erkenning: ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ te verdienen.