Datum: 03-06-2020 - 04:49

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

29
apr
'19
Bewoners Rustoord en Berkhout verrast.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Bewoners Rustoord en Berkhout verrast.

De bewoners van Rustoord en Berkhout zijn maandagochtend 29 april verrast door een bezoek van Rogier Franse, medewerker bij de Jumbo in de Poelmarkt. In beide verzorgingshuizen werden ongeveer 75 jumbollen afgeleverd..........

Het filiaal van Jumbo had de bestelling te positief ingeschat. Mede door het slechte weer en een grotere verkoop van tompoezen bleef Jumbo met een overschot zitten. De speciale jumbol lijkt op een moorkop, maar heeft een iets andere vulling en is vanwege Koningsdag in het oranje geglazuurd.

Jumbo wil niet aan voedselverspilling doen en bedrijfsleidster Leonie Weeland wilde de jumbollen dan ook graag aan een aparte doelgroep geven. Franse ging op pad. Bij de politie werd een doos afgeleverd. De ambulancedienst Hillegom was net uitgereden en bij de brandweerkazerne Lisse was niemand. De voedselbank was niet mogelijk, omdat deze woensdag pas innemen. De bewoners van beide verzorgingshuizen waren gelukkig wel thuis!

Dagbestedingscoach Rustoord Annerieke Bouterse: "De bewoners en personeel hebben er heerlijk van genoten van deze spontane traktatie! Dank aan Jumbo!"