Datum: 05-08-2020 - 21:04
28
apr
'19
Koningsdag in Lisserbroek. (FOTO'S)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Koningsdag in Lisserbroek. (FOTO'S)

Als je hoort dat er in Lisserbroek een vrachtwagenrace plaats vindt op Koningsdag, denk je misschien meteen aan stoere mannen, die aan een touw trekken om zo snel mogelijk de vrachtwagen over de finish te rijden. De variant die ook in de feestweek van Lisse plaats vindt........

Tijdens het middagprogramma van de Koningsweek in Lisserbroek was een dergelijke wedstrijd met wat verbeelding feitelijk ook aan de gang. Stoere jongens en meisjes probeerden de vrachtwagens met hun tanden over de streep te trekken. Het touw was vervangen door een dropveter. Het was één van de 10 activiteiten die in de Meerkoet gedaan kon worden naast: limonade, poffertjes, luchtkussen, ballen gooien, eendjes vangen, cupcake versieren en schminken. Net als vorig jaar was Clown Pien er natuurlijk ook weer bij.

Het werd een gezellig middag, mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. Bianca v.d. Meer was één van hen. 's Ochtends nog actief tijdens de bingo in speeltuin de Kindervreugd en 's middags koet actief in de Meerkoet. Monique de Geus mocht natuurlijk ook niet ontbreken.