Datum: 11-08-2020 - 15:34
18
apr
'19
‘De Laatste Dinsdag’ – Mamma Mia Sing Along.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

‘De Laatste Dinsdag’ – Mamma Mia Sing Along.

De vaste gebruikers van Floralis -Floralisplein 69- houden op elke laatste dinsdagmiddag van de maand een cultureel middagprogramma. Deze maand op 30 april de Sing Along versie van de film ‘Mamma Mia’......

Lekker weer even genieten van de film ‘Mamma Mia’ met o.a. Meryl Streep, maar dit keer de mogelijkheid om ook mee te kunnen zingen! Dit kan tijdens 'De Laatste Dinsdag' van april. Deze dag valt in de meivakantie. Daarom wordt er een spektakel georganiseerd voor jong en oud! Iedereen is welkom om er samen een feestje van te maken.

Een musicalgroep ondersteunt de film met live zang en dans! Zij brengen vol enthousiasme de bekende ABBA liedjes mét beeld, waardoor u niet anders kunt dan meedoen.

Beleef ‘Mamma Mia’ en haal je ticket voor € 7 aan de kassa of via floralislisse.nl. Vanaf 14:30 ontvangst met koffie/thee/fris in de Foyer en de voorstelling begint om 15:00 uur.

Het programma van ‘De Laatste Dinsdag’ wordt wisselend ingevuld met bijvoorbeeld muziek, film of dans. De invulling wordt gezamenlijk bepaald door de vaste culturele gebruikers van Floralis.  Ook wordt samenwerking gezocht met andere stichtingen en verenigingen in Lisse.

Voor meer informatie of een samenwerking kunt u contact opnemen met Bescal via 0252-865091 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..