Datum: 20-06-2019 - 11:01
13
apr
'19
Einde van het seizoen bij Liusna met bloemen, taart en champagne.
Geschreven door Sabine in 't Veld

Einde van het seizoen bij Liusna met bloemen, taart en champagne.

Vrijdagavond 12 april was de laatste wedstrijd avond van de volleybal voor Liusna. De competitie is gespeeld, kampioenen bekend. Dames 1 speelde tegen het altijd lastige SKC.
Er hing voor beide niks meer vanaf behalve de winst......


Al snel viel 1 van de dames van SKC uit, haar vinger stond de andere kant op na een aanraking met de bal.

De dames sluiten de competitie af met een 3-1 winst en 2e in de poule. Zaterdag 20 april zullen zij nog strijden om een plek in de 2e klasse.
De heren mochten daarna laten zien waarom zij kampioen waren geworden. De wedstrijd was tegen de op een na laatste in de poule.
Het beloofde vooraf geen spektakel te worden en dit kwam ook wel uit, een slappe partij waarbij de mannen 2 sets wonnen met 25-10, 1 met 25-11 en bij 1 maakte ze het nog even spannend, 25-22.

Er waren natuurlijk meer teams in de zaal.
Zowel de meisjes C als de meisje B kwamen in acties.
Meisjes B speelde tegen de nummer laatste in hun poule en sloten deze wedstrijd af met een mooi 3-1 winst en als 3e in de poule.
Meisjes C kon op papier nog kampioen worden, maar hadden een zware tegenstander namelijk de nummer 2. Beide teams moesten 4-0 winnen , wilde ze nog kan maken op de titel.
Helaas was West een maatje te groot dit keer voor de meiden. Zij verloren met 0-4, maar hebben het zeker niet cadeau gedaan. Wat een enthousiasme straalt dit meidenteam uit.
Heren 2 speelde ook tegen de op een na laatste in de poule.
Dit resulteerde in een mooie 3-1 winst.
Dames 3 liet SKC met een 0-4 winst naar huis gaan en dames 2 sloot de avond af met een lange wedstrijd die zij helaas verloren met 2-3.

De avond kon natuurlijk niet afgesloten worden zonder een bescheiden feestje met en voor de kampioenen. Een heuse kampioenstaart, champagne, hapjes en drankjes en als kers op de taart, een mooie bos bloemen van het bestuur.

Foto’s van Jolien Marijt.