Datum: 20-06-2019 - 11:24
14
apr
'19
Cursus Positief leven!
Geschreven door Welzijnskompas

Cursus Positief leven!

In het kader van Welzijn op Recept start op maandagochtend 13 mei de herhalingscursus Positief leven! De cursus Positief Leven! blijkt succesvol en deelnemers zijn tevreden over de inhoud. Zij zijn enthousiast aan de slag gegaan met de handvatten en oefeningen die in de lessen zijn ontvangen......

In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten.
Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan waardoor je veerkracht als alternatief voor "sterk zijn" kan ontwikkelen? Hoe kan je welbevinden ervaren? En hoe realiseer je je mogelijkheden en kan je omgaan met de normale stress in het leven.

Wil je weten hoe je dit kunt toepassen in jouw leven?

In deze bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen. Men leert wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je de veerkracht kunt versterken, productief kan zijn en een bijdrage kan leveren aan de samenleving. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Deze 5-weekse cursus vindt plaats in het Medisch Centrum Lisse, Nassaustraat 31b.
Data: maandag 13, 20, 27 mei en 3, 17 juni van 9.30 – 11.00 uur.
Kosten: Voor deze cursus wordt een bijdrage gevraagd van € 7,50, dit is inclusief een kopje koffie/thee.
Deze cursus is een samenwerking tussen Welzijnskompas en preventie GGZ Rivierduinen.

Voor aanmelding of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Marti Wassenaar WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.