Datum: 17-06-2019 - 01:22
15
apr
'19
Speeddaten voor 45+
Geschreven door Welzijnskompas

Speeddaten voor 45+

Ben je op zoek naar een vriend of vriendin om erop uit te gaan? Breng je graag een bezoek aan een festival of een stad of bioscoop, maar weet je zo snel niet wie je mee vraagt? Heb je zin om deze zomer mooie fietstochten of wandelingen te maken of wil je graag eens buiten de deur ‘een bakkie of een borrel doen’?...

Zoek je contacten in de buurt om samen te tuinieren, te koken of te sporten? Kom op 13 mei a.s. naar restaurant De Heerekamer, Heereweg 200, en doe mee met speeddaten. Vooraf aan het speeddaten wordt er een heerlijke daghap geserveerd. Het is mogelijk om vooraf gebruik te maken van de daghap om vervolgens mee te doen aan het speeddaten.

De avond begint om 18.30 uur met de daghap en om 19.30 uur start het speeddaten.
Elk duo krijgt 5 minuten de tijd om elkaar beter te leren kennen en erna schuift één van de twee door. Na de speeddate-rondes is er nog voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen tijdens de borrel. Het belooft een hele gezellige avond te worden die tot 21.30 uur duurt.

Hierbij nodigen wij iedereen van 45+ uit om nieuwe mensen te ontmoeten en te kijken wat er wellicht voorkomt uit de eerste ontmoeting. Aanmelden voor deze avond is nodig in verband met een beperkt aantal plekken. Niet aanschuiven voor de daghap, maar wel meedoen aan het ‘speeddaten’ is natuurlijk ook mogelijk.

Meedoen en genieten van de daghap kost € 12,50, inclusief één drankje.
Meedoen, maar de daghap overslaan kost € 5,-, inclusief één drankje. 

Aanmelden kan tot 5 mei a.s. bij Dionne Scheepmaker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-453 315 45