Datum: 20-06-2019 - 11:35
12
apr
'19
6 Dansparen treden op tijdens lenteconcert Keukenhof.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

6 Dansparen treden op tijdens lenteconcert Keukenhof.

Op het Keukenhofconcert ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van Bloemententoonstelling Keukenhof verleent ook Danscentrum Welkom haar medewerking. Een aantal paren, 6 om precies te zijn, zal een Weense wals dansen gedurende het spelen van de Blumenwals....

Twee dansscholen dansen tijdens het Keukenhof Concert.

Op 24 april zullen 6 dansparen van Danscentrum Welkom (Lisse) en De Vos Danscentrum (Alphen a/d Rijn) een Weense Wals dansen. Zij treden op tijdens het Keukenhof Concert dat wordt gehouden ter ere van het 70-jarig bestaan van de Keukenhof. Rachell van der Veek  van Danscentrum Welkom heeft met de dansparen een prachtige choreografie ingestudeerd. Al jaren werken de dansscholen nauw samen. Vandaar dat dansparen van beide dansscholen nu ook samen dansen.  Omroep Max zendt het concert ’s avonds uit.

Het decor is het sfeervolle Landgoed Keukenhof midden in de bloeiende bollenstreek.


Breng op 24 april een heerlijke lenteavond door in Keukenhof. Het concert begint om 18:00 en duurt 2 uur. Vanaf 17.00 uur is het landgoed open. Ticketverkoop via www.keukenhof.nl. Koopt u een combiticket, dan heeft u ook toegang tot de bloemententoonstelling.

 

Lees ook: lenteconcert voor jubilerende Keukenhof.