11
apr
'19
Goede doel vraagt vrijdag en zaterdag aandacht op corsomarkt.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Goede doel vraagt vrijdag en zaterdag aandacht op corsomarkt.

Graag willen wij, medewerkers van Roks Totaaltechniek, de ziekte van Duchenne onder de aandacht brengen. Het is een spierziekte die alleen bij jongens voorkomt. Als je met Duchenne Spierdystrofie wordt geboren breken je spieren langzaam af......

Uiteindelijk verzwakken ook de ademhalingsspieren en de hartspier, dit maakt de ziekte fataal.

Als team Roks Totaaltechniek zetten wij ons hiervoor in en dan met name voor Mees uit Lisserbroek. Wij gaan de uitdaging aan om in september 7 dagen, 700 kilometer, 12.000 hoogtemeters en door vijf landen op de mountainbike over onverharde wegen en single tracks af te leggen.
Ons team bestaat uit acht personen waarvan de jongste in september 16 jaar wordt en de oudste 53 jaar is, samen met nog bijna 300 deelnemers aan de Duchenne Heroes gaan wij ons best doen om Duchenne uit de wereld te trappen.

En dit voor maar één doel: zoveel mogelijk geld bij elkaar halen voor het Duchenne Parent Project. Zij financieren gericht onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie.

Waarom doen wij dit?

Wij vinden dat je als bedrijf iets terug moet geven aan de maatschappij. Eén van onze speerpunten van ons bedrijf is langer zelfstandig thuis wonen voor ouderen, maar ook voor mensen met een beperking.
Die toekomst begint bij de jeugd en dat is de reden waarom wij ons voor dit fantastische doel inzetten.

Na ons fantastische avontuur drie jaar geleden waar wij voor straatkinderen in Zuid Afrika rond Kaapstad een fantastische tocht op de race fiets hebben mogen doen hebben wij nu dit mooie doel omarmt.

Steun hen op de corsomarkt.

Aankomende vrijdag en zaterdag zijn wij dan ook te vinden in Lisse tijdens de Corsomarkt en zullen wij gaan starten met een loterij.
Een loterij waar heel veel ondernemers uit Lisse fantastische prijzen voor hebben aangeboden, en die prijzenschare is alleen nog maar groeiende.
De hoofdprijs is een prachtige Merida Mountainbike.

Wij zullen te vinden zijn bij een stand aan het begin van de Kanaalstraat en met een tweede plek iets verderop. Een lot kost maar € 10,-. Dat is vergeleken bij de mooie prijzen die door de Lisserse ondernemers ter beschikking zijn gesteld natuurlijk maar een schijntje.

Maar belangrijker nog: het volledige bedrag dat wij met verschillende acties gaan ophalen de komende maanden komt volledig ten goede aan het Duchenne Parent Project. Samen met u trappen wij Duchenne de wereld uit.

Trekking van de loterij is op maandag 17 juni.

Met vriendelijke groet,
namens Roks Totaaltechniek

Erwin Roks

Direct doneren

Direct naar facebook pagina