Datum: 20-06-2019 - 11:39
10
apr
'19
50 jaar getrouwd.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

50 jaar getrouwd.

Woensdag 10 april zijn Frits van Luinen en Cornelia van Luinen - Bijl precies 50 jaar getrouwd. Voor hun dochter Linda Gresnigt een reden om Blik op Lisse in te lichten en zo hun ouders in het zonnetje te zetten…..

Frits van Luinen is 10-09-1946 geboren in Lisse. Cornelia Bijl kreeg de roepnaam Lia en werd op 21-05-1947 geboren in Hillegom. Ze hebben elkaar leren kennen op een verjaardag van een vriendin van Lia en daar was Tieneke haar neef. Frits was daar ook uitgenodigd en het was liefde op het eerste gezicht.

Op 10 april 1969 trouwden ze in de Westerkim, een zaaltje van de kerk.
Ze betrokken een huis aan het Rembrandtplein in Lisse. Later ging zij wonen in het Zuiderkruis en nu wonen ze in het Willem Alexanderplein. Frits ging werken bij Persoon, Lia bij de Sierex.

Frits en Lia kregen twee dochters (Sonja en Linda) en 4 kleinzoons en samen houden ze veel van fietsen en kaarten. Qua gezondheid hebben ze beiden best wel wat voor hun kiezen gehad de afgelopen jaren, maar nog steeds overwinnen ze alles met elkaar. Hier is de familie super trots op. Linda: " en vandaar ook dat we ze beiden even in het zonnetje willen zetten!"

Het feest wordt gevierd bij De Nachtegaal. Met vrienden en familie. doen ze daar een brunch bij. Met de kinderen en kleinkinderen gaan ze heerlijk ook nog een lang weekend weg.

De redactie van Blik op Lisse feliciteert Het bruidspaar en wenst hen nog vele jaren samen in goede gezondheid.

Zet zelf ook een bruidspaar in het zonnetje.

Kent u zelf iemand die 50 getrouwd is? Vindt u het leuk om hen in het zonnetje te zetten? Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) Tip Blik op Lisse
Wilt u uw trouw- of geboortekaart gratis laten plaatsen bij Blik op Lisse?
Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..