Datum: 22-09-2019 - 04:04
07
apr
'19
FOTO'S Tulpenpluktuin.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

FOTO'S Tulpenpluktuin.

Het Vierkant was zaterdag 6 april een domein voor kinderen. Ruim voor 12:00 uur stonden er al tientallen kinderen en hun ouders te wachten om 10 tulpen te mogen plukken in de bloemenpluktuin. De tulpen waren minder ver in bloei dan vorig jaar........

Volgens centrummanager bij Stichting Lisse Marketing/VVV Lisse Eva Rusman hebben de telers daar expres voor gekozen. Vorig jaar stonden de tulpen al verder in bloei en deed de felle zon dit geen goed. De tulpen gingen toen eigenlijk te snel. Voor de jonge klant natuurlijk positief, want die kunnen thuis langer genieten van de bloemen, voor de aanwezige pers iets minder leuk. Die zijn altijd op zoek naar kleurrijke plaatjes. De vrolijke kindergezichtjes met trots tellende ouders, opa's en oma's vergoedden veel.

Ook dit jaar was het weer erg leuk en dan wil je bij het schinken of bij het plukken best wel even in de rij staan. Dat hoefde gelukkig niet bij het Hollandse stelletje the dutchies. De twee grote kussende poppen zien er voor de jongste kinderen toch best wel eng uit. Zelfs met een handje van mamma is het nog een hele onderneming. Dan maar op veilige afstand zwaaien.  

Bekijk nog meer foto's.