Datum: 20-06-2019 - 11:02
10
apr
'19
Feestprogramma 60 jaar speeltuin Kindervreugd.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Feestprogramma 60 jaar speeltuin Kindervreugd.

Bijna is het zover: in mei gaan wij het 60 jarig jubileum van onze vereniging vieren. We hebben een mooi programma met verschillende activiteiten voor jong en oud. We hopen jullie bij een of meerdere activiteiten te zien......

Vrijdag 3 mei: Klaverjasavond

Aanvang 20.00 uur. We gaan deze avond alleen klaverjassen. Er zijn tijdens deze avond extra prijzen te verdienen voor o.a. de hoogste en de laagste pot en voor de meest gemiddelde kaarter. Opgeven kan bij Gerrit Meiland, Telnr: 210730. Het kaarten is alleen voor leden en bestaande donateurs van 16 jaar en ouder. De zaal gaat open om 19.30 uur.

Zondag 5 mei: Hartenjaagmiddag

Aanvang 12.00 uur. We beginnen deze middag met een lekkere lunch en gaan aansluitend 3 rondes hartenjagen. Graag opgeven voor woensdag 1 mei 2019 bij Rosalinde Mens, Telnr: 420485. Het hartenjagen is alleen voor leden en bestaande donateurs van 16 jaar en ouder. De zaal gaat open om 11.45 uur.

Woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 mei: Huttenbouw

Aanvang: 10.00 uur tot 16.00 uur, op vrijdag gaan we door tot 18.00 uur. De kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen 3 dagen naar hartenlust timmeren en bouwen. De kinderen moeten zelf een hamer meenemen, duidelijk voorzien van naam. Voor de rest wordt gezorgd. Het thema is Cowboys en Indianen. Deze huttenbouw is voor leden gratis. Als lid mag je 1 introducé meenemen. Deze introducés betalen voor de woensdag en donderdag € 5,00 per dag en voor de vrijdag € 7,50. Alle kinderen die mee willen doen moeten wel van te voren opgeven d.m.v. het onderstaande strookje of via www.kindervreugd.nl. Geef goed aan welke dagen je aanwezig bent. De kinderen eten tussen de middag in de speeltuin. Op vrijdag 10 mei maken we er een echt feest van en zijn ook de kinderen onder de 6 jaar van harte welkom (wel opgeven).Wat we deze dag gaan doen is nog een verrassing. Aan het einde van de dag gaan we gezellig patat eten met elkaar. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur kunnen de ouders de hutten bezichtigen. Om 19.00 uur is het einde van de huttenbouw. Heb je er zin in geef je dan op. Vergeet niet het telefoonnummer waar je ouders bereikbaar zijn in te vullen. Opgeven kan tot zondag 5 mei via de website (binnen 48 uur ontvang je een bevestiging, het is alleen mogelijk via computer op te geven, opgeven via mobiel/tablet is niet mogelijk). Of door het strookje in te leveren bij fam. van Dongen Ter beek 4 of bij fam. van Dijk Nic Damesstraat 5 of bij fam. v.d. Meer Marga Klompelaan 14.

Hulp van ouders stellen wij ook zeer op prijs, dus heeft u nog een paar uurtjes over neem dan contact op met Bianca v/d Meer (06-47570473) of met Monique v/d Poll (06-38008832). Tevens zoeken wij nog een aantal mannen die vrijdag 10 mei na de huttenbouw willen helpen met het opruimen van de hutten. Om hiervoor aan te melden kunt u ook met een van bovenstaande nummers bellen. Mensen in de buurt die hout voor hun vuurkorf / openhaard willen hebben, kunnen dit vrijdag 10 mei om 18.30 uur afhalen. U moet wel zelf zakken of kratten meenemen.

Zaterdag 11 mei: Super Bingo

Aanvang 20.30 uur. Dit keer geen gewone bingo maar een super Bingo met mooie prijzen. We spelen 3 rondes waarbij we iedere keer iets speciaals doen. Ben je benieuwd geworden, kom dan gezellig meedoen. Deze bingo is alleen voor leden en bestaande donateurs vanaf 16 jaar en ouder. De zaal gaat open om 20.00 uur. Opgeven is niet nodig.

Maandag 13 mei: Sjoelavond

Aanvang 19.30 uur. Alle (oud) leden van de sjoelclub ontvangen voor deze avond een persoonlijke uitnodiging om tijdens deze jubileumavond lekker bij te praten en ook nog een paar potjes te sjoelen. Maar ook alle leden en bestaande donateurs zijn deze avond welkom. Graag voor maandag 6 mei aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0252-422071.

Vrijdag 17 mei: Dart avond

Aanvang 20.30 uur. Wil jij weleens laten zien dat je heel goed dubbel kan uitgooien, kom dan naar deze gezellige dart avond. Voor iedereen van 16 jaar en ouder. Voor leden is de toegang gratis! Niet-leden zijn ook welkom maar betalen € 1,50! De zaal is open om 20.00 uur.

Zaterdag 18 mei grote Reünie Quiz

Aanvang: 20.00 uur. Zaal open 19.00 uur. We gaan net als tijdens het 50 jarig jubileum van de speeltuin een gezellige Reünie Quiz organiseren. De quiz wordt georganiseerd bij hotel café restaurant en zalencentrum de Engel. De Quiz bestaat uit 3 rondes met allerlei vragen over de speeltuin en de Engel van toen en nu! Een team bestaat uit 2 personen en het inschrijfgeld is € 5,00 per persoon. Betalen aan de deur.
Er is plaats voor 70 koppels dus geef je snel op want vol is vol. Alleen de deelnemers hebben toegang tot de zaal. Iedereen die wil kijken kan de quiz volgen in de Engelenzaal. Opgeven graag zo spoedig mogelijk maar voor woensdag 15 mei via de website
Je ontvangt een bevestiging als je ingeschreven bent.

Zondag 26 mei: Kindervreugd (Spring) Levend

Aanvang: 13.00 uur tot 16.00 uur. Een grote open dag met heel veel luchtkussens, stormbanen, leuke spelletjes, activiteiten, popcorn en suikerspinnen. De jeugd kan zich deze middag heerlijk uitleven en na afloop is er voor alle kinderen een leuke verrassing. Voor de ouders staat de koffie klaar. Deelname is voor iedereen gratis en opgeven is niet nodig. Kom gezellig naar de speeltuin om ons dit grootse feest samen te vieren.


Opgavestrook Huttenbouw => inleveren uiterlijk 5 mei 2019
Naam…………………………………….....................................…………Leeftijd……. Naam…………………………………….....................................…………Leeftijd…….
Naam…………………………………….....................................…………Leeftijd…….

Naam introducé: …………………………………………………………    Leeftijd…….

Telefoonnummer ouders: …………………………………………………………………
Welke dagen ben je aanwezig: ……………………………………………………………

Wij hebben super veel zin in deze feestmaand. Bestuur SV Kindervreugd

Tekst met dank aan Bianca v.d. Meer.