Datum: 26-05-2020 - 15:07

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

16
apr
'19
Cursistenexpositie bij Volksuniversiteit Lisse.
Geschreven door Volksuniversiteit Lisse

Cursistenexpositie bij Volksuniversiteit Lisse.

Zaterdag 20 april houdt Volksuniversiteit Lisse haar jaarlijkse cursistenexpositie. In de afgelopen periode hebben cursisten met hun creatieve docenten prachtig werk gemaakt, werk dat zeker mag worden gezien. De resultaten variëren van quilts (textiele expressie), verschillende vormen van schilder- en tekenwerk tot diverse sculpturen....

Een aantal docenten en cursisten hebben dit keer bijzondere inspiratie ondergaan van het Rembrandtjaar, wat tot buitengewone resultaten heeft geleid. Soms is er sprake van een speelse knipoog naar het werk van de grote Hollandse schilder. Daarnaast zijn er werkstukken te zien waarin is gezocht naar de emotionele expressie waarvan Rembrandt als grootmeester geldt. De cursistenexpositie is een uitgezochte gelegenheid om kennis te maken met Volksuniversiteit Lisse en de vele mogelijkheden tot kunstzinnige ontwikkeling onder begeleiding van vakbekwame docenten.

De cursistenexpositie, in het gebouw van de Volksuniversiteit Lisse aan de Vuursteeglaan, is open van 13.00 tot 16.00 uur.