Datum: 22-09-2019 - 03:33
29
mrt
'19
Kids Tulpenpluktuin in Dorpshart Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Kids Tulpenpluktuin in Dorpshart Lisse.

Zet het snel in de agenda van je pappa en mamma: 6 april Kids Tulpenpluktuin op 't Vierkant in Dorpshart Lisse! Op zaterdag 6 april staat er in Dorpshart Lisse een heuse Tulpenpluktuin speciaal voor alle kinderen uit Lisse en omgeving. Vanaf 12:00 uur staan er maar liefst 12.000 tulpen op dorpsplein ’t Vierkant klaar om geplukt te worden.....

Kinderen kunnen in deze pluktuin GRATIS een klein bosje tulpen plukken. Er zijn tulpen in verschillende kleuren, maar welke kleuren dit zijn houden we nog even geheim. Om 12:00 uur gaat de Tulpenpluktuin open en kun je je eigen bosje tulpen komen plukken. Kom op tijd, want helaas is de voorraad tulpen niet oneindig, dus OP = OP.  De tulpenpluktuin staat op ’t Vierkant naast de terrassen. Als jij tulpen aan het plukken bent, kunnen pappa en mamma gezellig wat eten en drinken op het terras.

Zelf je eigen tulpen plukken en ze later thuis in een mooi vaasje zetten, hoe leuk is dat?! Dus zet 6 april alvast groot in de agenda van pappa en mamma en kom je eigen tulpen plukken op ’t Vierkant (ter hoogte van Heereweg 219) in Dorpshart Lisse! De Kids Tulpenpluktuin is open vanaf 12:00 uur. Je kunt GRATIS tulpen komen plukken in de pluktuin, maar wees er snel bij want OP = OP! De Tulpenpluktuin is open zo lang de voorraad strekt (uiterlijk tot 16:00 uur).

Dit jaar kun je niet alleen tulpen plukken, maar je ook laten schminken of op de foto met het “Kissing Couple”! Leuk om te doen met al je vriendjes en vriendinnetjes!

Zien we je 6 april?

Kijk voor alle informatie over de Kids Tulpenpluktuin op de website.

Foto's pluktuin 2018

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Lisse, Stichting Lisse marketing, Dorpshart Lisse en Fa. P. van Rijssel & Zonen