Datum: 19-08-2019 - 04:17
24
mrt
'19
Wethouder Jolanda Langeveld reikt twee waarderingsspelden uit.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Wethouder Jolanda Langeveld reikt twee waarderingsspelden uit.

Op zaterdag 23 maart reikte wethouder Jolanda Langeveld een waarderingsspeld uit aan de heer en mevrouw van Leeuwen-Mijnders. De uitreiking vond plaats in het Verenigingsgebouw aan de Crocussenstraat......

Het Verenigingsgebouw zat even voor 15:00 uur gevuld met familieleden en leden van de kerkgemeenschap. De reden zou de verjaardag zijn van Christine, één van de dochters van de heer en mevrouw van Leeuwen. Dhr. van Leeuwen vond het wel vreemd dat hij daarom zijn pak maar aan moest trekken. Even later werd alles duidelijk. De verrassing was groot toen het echtpaar de zaal binnen kwam.

De heer en mevrouw Van Leeuwen kregen deze speld, omdat zij zich al sinds de jaren tachtig inzetten voor mevrouw Wijtske Koopmans, die met een beperking woont in een instelling. De heer en mevrouw Van Leeuwen gaan al ruim veertig jaar op bezoek bij mevrouw Koopmans, drinken met haar koffie, wandelen met haar enz.

Daarnaast is mevrouw Corry van Leeuwen-Mijnders al vele jaren secretaresse van Vrouwenvereniging Hadassa van de Gereformeerde Gemeente en is ze sinds 2007 vrijwilliger in DSV Rustoord.
Dhr. Jan Van Leeuwen is sinds 1985 lid van de Kerkenraad, waarvan twee periodes als tweede voorzitter. Ook zit de heer Van Leeuwen sinds de jaren tachtig in het bestuur van basisschool De Akker en verzorgt hij tot op de dag van vandaag de tuin van de school.