Datum: 20-05-2019 - 22:44
11
mrt
'19
Vier gangen menu valt goed in de smaak.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Vier gangen menu valt goed in de smaak.

Annette Troost stuurde vorige week een noodoproep naar de redactie van Blik op Lisse. Er hadden zich nog maar weinig mensen aangemeld voor het vier gangen menu. Blik op Lisse plaatste 7 maart een nieuwsitem........

Annette Troost: "Uiteindelijk zijn er 40 aanmeldingen gekomen, ook dankzij 'blik op Lisse'. Wat ik ervan begrepen heb was het een succes. Helaas kon ik er niet bij zijn , maar ik heb wat gemist. Sowieso ben ik enorm trots op de jongelui dat ze dit op zich nemen en zo'n prestatie neer weten te zetten."

Hieronder wat reacties:

Het was geweldig en erg lekker.Ik zei: " Dit moeten jullie meer doen op vrijdagavond en kunnen jullie wat verdienen voor de nooduitgang!"Zo gezellig en een goed diner uitgezocht.

Geweldig zo mooi om te zien hoe de jongelui onder leiding hebben gekookt.En het met zoveel liefde uitserveren. Voor herhaling vatbaar.

Het was super en ze deden het geweldig. Het zag er echt professioneel uit.

Je wordt er toch gewoon een beetje gelukkiger van.Gisteren heerlijk gegeten voor het goede doel in de Meerkoet! Wat hebben de kinderen van de JC De Nooduitgang Lisserbroek hun best gedaan om ons op en top te verzorgen!

Wauw wat een succes! Gister hebben 40 personen van ons luxe 4- gangen diner genoten. Wat hebben de jongeren hard gewerkt om dit voor u te verzorgen! #trots #dejeugdvantegenwoordig 

Dank aan Annette Troost en Elma Croese voor aanleveren informatie en foto's.