Datum: 20-05-2019 - 22:28
10
mrt
'19
Liusna Heren 1 pakt volle winst en aast op kampioenschap, dames 1 geeft punten weg.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Liusna Heren 1 pakt volle winst en aast op kampioenschap, dames 1 geeft punten weg.

Een zinderende avond beloofde deze vrijdag te worden. Zowel dames 1 als heren 1 Liusna speelden in de thuisronde tegen directe concurrenten.....

De dames deden de aftrap deze avond, de eerste set zag er zeer stabiel uit, maar helaas was Gemini-K te sterk (20-25). De dames gingen gebrand de 2e set in. Na een goede service beurt, stonden de dames in no time 11-1 voor. De dames konden niet voorkomen dat Gemini dichterbij kwam en zelfs passeerde. Beide teams zette de eindsprint in wat resulteerde in een lange set die alsnog verloren werd (28-30).
Vol focus door naar de 3e set en opeens liep het en bleef het vooral ook lopen, (25-21).
Helaas was hierna de koek echt op, de 4e set nam Gemini de winst mee, (14-25). Helaas een 1-3 verlies.

De mannen waren gebrand op deze wedstrijd. Samen met VCO deelden zij de nummer 1 positie. De uitwedstrijd was helaas verloren met 3-1, dus vol geconcentreerd werd er aan de wedstrijd begonnen. Pascal had zijn broodje pindakaas op en dit was goed zichtbaar! Over midden kwamen de meest prachtige aanvallen bij VCO op de grond. De mannen van Liusna wilde niet minder dan een 4-0 winst! VCO bood wel tegenstand, maar Liusna  bleef mooi spel behouden. De service druk bleef hoog, de verdediging subliem.
Een mooi en zeer verdiende 4-0 zegen! De mannen hebben de koppositie te pakken en zijn goed op weg naar een eventuele promotie!

Tekst en foto/s met dank aan Sabine in 't Veld.