Datum: 25-08-2019 - 19:53
09
mrt
'19
Drie vriendinnen uit Lisse met een passie.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Drie vriendinnen uit Lisse met een passie.

3 Vriendinnen uit Lisse, alle 3 geraakt door kanker, zelf en/of van heel dichtbij, hebben een passie: wandelen.  Hiermee willen ze graag iets nuttigs doen. In 2020 willen zij (weer) meedoen met de vierdaagse van Nijmegen, maar dit keer met wat extra uitdaging…

Deze keer willen Helga van der Niet, Bianca Meijer en Alice van der Horst   4 x 50km gaan wandelen voor het Goede Doel: het Adamas Inloophuis in Nieuw Vennep. Het Adamas Inloophuis zit in hun hart. Een Inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en hun nabestaanden.

Als kanker je raakt zet het je wereld op zijn kop! Het Adamas Inloophuis is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat er op je pad komt. Wat jij nodig hebt om weer in je eigen kracht te staan en door kanker bewust te leven!

De 3 vriendinnen willen de bekendheid & zichtbaarheid van het Adamas Inloophuis vergroten en hopen een fantastisch bedrag te kunnen doneren! Hierop benaderde Helga van Dijk Blik op Lisse. Blik op Lisse wil de dames graag een steuntje in de rug geven en introduceert vandaag hun plannen. Het komende 1,5 jaar worden er meerdere events gehouden.

Doneren.

Er is een doneerpagina aangemaakt. Op deze manier komt het geld direct bij het Adamas Inloophuis terecht.

Direct doneren

Facebook.

Sinds februari hebben de vriendinnen ook een eigen "Shine Bright like a Diamond" facebook pagina gemaakt.

Ga naar de facebookpagina