Datum: 20-05-2019 - 22:39
09
mrt
'19
Team Buurtwerk in uw buurt!
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Team Buurtwerk in uw buurt!

WelzijnsKompas zet zich in voor zorg en welzijn in de buurt, dicht bij de mensen. Met het team buurtwerk willen wij bijdragen aan het welzijn van buurtbewoners én de sociale kwaliteit van buurten.
Team Buurtwerk gaat ‘erop af’. De komende drie maanden zijn wij......

aanwezig in en rond Maartensheem in Hillegom. De gehele maand maart kunt u ons op maandag en donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur vinden in woonzorgcentrum Parkwijk, Parklaan 2,  in het grand café . Het is mogelijk vragen te stellen over de buurt en/of persoonlijke vragen op het gebied van uw welzijn. Wij gaan graag in gesprek over wat er speelt en leeft in de buurt met de buurtbewoners en organisaties die er zijn gevestigd.
Durf op ons af te stappen, wees welkom, deel ervaringen, drink een kopje koffie en denk mee! Wij zijn te herkennen aan onze blauwe WelzijnsKompas jasjes.

Wat kunnen wij bieden?
• We nemen een goedgevulde buurtkoffer mee met o.a. een ‘Ken je buurt’ spel, vragenlijsten en gesprekskaarten om de behoefte en talenten van de buurt goed in kaart te brengen.
• Inspiratie en informatie over het organiseren van buurtprojecten en fondsenaanvragen.
• Gezamenlijk organiseren van buurtbijeenkomsten rondom onderwerpen die spelen in de buurt.

Voor vragen en/of informatie kan contact met Carlijn French worden opgenomen, want alle ideeën en vragen zijn zeer welkom! Buurtwerker Carlijn French Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 – 45162321 dan wel (0252) 757 100 tussen 9.00 en 12.30 uur.

WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving. Want niemand mag tussen wal en schip raken, iedereen telt mee.