Datum: 31-05-2020 - 14:11

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

12
mrt
'19
Vrijwilligers gezocht voor vrijdag bij Welzijnskompas.
Geschreven door Welzijnskompas

Vrijwilligers gezocht voor vrijdag bij Welzijnskompas.

WelzijnsKompas is dé welzijnsorganisatie die werkt met vrijwilligers in Hillegom en Lisse. 
Voor de vrijdagochtend zijn wij op zoek naar een receptievrijwilliger voor onze locatie in  Hillegom....

Een vrijwilligersplek voor iemand die kennis en ervaring wil delen, iets nieuws wil leren of nieuwe mensen wil ontmoeten. De receptie is het eerste aanspeekpunt voor onze klanten, vrijwilligers, mantelzorgers en relaties. Receptiewerk bestaat uit telefonie en mail, maar ook uit het ontvangen van bezoekers en het verrichten van licht administratieve werkzaamheden.

Ook zijn wij voor de vrijdag tussen de middag op zoek naar een vrijwilliger voor het rondbrengen van maaltijden in Lisse. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om warme maaltijden rond te brengen en contact te hebben met onze deelnemers. Ben jij degene in het bezit van een eigen auto en een paar uur op vrijdag beschikbaar? Neem dan contact met ons op!

Een uitgebreide beschrijving van beide vacatures staat op onze website

Wie interesse heeft, kan contact opnemen met Lia van Lierop via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen tussen 9.00 en 12.30 uur naar (0252) 757 100.

WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving. Want niemand mag tussen wal en schip raken, iedereen telt mee.