Datum: 31-05-2020 - 14:57

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

10
mrt
'19
Cursusaanbod voor Vrijwilligers en Mantelzorgers in de maanden maart en april.
Geschreven door Welzijnskompas

Cursusaanbod voor Vrijwilligers en Mantelzorgers in de maanden maart en april.

De Vrijwilligersacademie Bollenstreek is een verzamelplaats voor cursussen, workshops en thema-bijeenkomsten die in de Bollenstreek worden aangeboden voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en mantelzorgers......

In de maanden maart en april vindt het volgende aanbod plaats:

Workshop groene vrijwilligers vinden en binden. Deze workshop start op 12 maart en wordt aangeboden door Groen Dichterbij.

Vanuit GGZ rivierduinen worden diverse cursussen aangeboden. Cursus Positief leven! De cursus van 5 lessen start op 28 maart en wordt aangeboden door WelzijnsKompas Hillegom-Lisse.

Training Basishulpverlening (BHV), aanmelden is mogelijk voor 29 april a.s. Deze training wordt aangeboden door First Response.

Mindfulness training Stressreductie. Deze cursus wordt aangeboden door De Appelboom en bestaat uit 8 ochtenden. Er zijn 2 startdata, 31 maart en 3 april.

De Academie is bedoeld om het leven van vrijwilligers en mantelzorgers makkelijker en leuker te maken. Ook andere belangstellenden kunnen gebruiken maken van het aanbod.
Het gehele aanbod is te vinden op de website. Via deze website gaat de aanmelding rechtstreeks naar de aanbieder. Voor E-learning kan er direct gebruik gemaakt worden van het aanbod.

De Academie is een initiatief van Welzijn Teylingen. Voor het zelf plaatsen van aanbod of bij meer informatie/vragen kan er contact opgenomen worden met Marian Kofoed, adviseur vrijwillige inzet bij Welzijn Teylingen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of 0252-231805

foto: Vrijwilligersacademie Bollensteek.