Datum: 20-05-2019 - 22:29
08
mrt
'19
Spierings en Dunweg neemt Afscheidshuis Amsterdam over.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Spierings en Dunweg neemt Afscheidshuis Amsterdam over.

Wegens het succes van Afscheidshuis Amsterdam, waren de eigenlijke werkzaamheden van Jim Leidelmeijer en Hans van Straalen – het verkopen van kisten en benodigdheden – niet meer te combineren met het exploiteren van het Afscheidshuis......

Spierings & Dunweg Uitvaartzorg
In de zoektocht naar een goede overnamepartner, stond centraal dat de service gecontinueerd zou worden. Er is dan ook een weloverwogen keuze gemaakt voor Spierings & Dunweg Uitvaartzorg, een ervaren professionele onderneming, met oog voor de nabestaanden.

Per 1 maart 2019 neemt Spierings & Dunweg Uitvaartzorg de activiteiten van het Afscheidshuis over. Spierings & Dunweg heeft al tientallen jaren ervaring met het verzorgen van een waardig afscheid. Met Dunweg als hoofdvestiging in Hoofddorp en de twee nevenvestigingen in Lisse en Nieuwkoop, wordt met 50 betrokken medewerkers gewerkt aan een persoonlijke dienstverlening.

Deze overname brengt voor de zakelijke relaties, die gebruik maken van het Afscheidshuis, geen veranderingen met zich mee. Vanzelfsprekend kan men ook een beroep blijven doen op het team van medewerkers dat kan assisteren bij de verzorging en/of het overbrengen van een overledene.