Datum: 20-05-2019 - 23:19
11
mrt
'19
Hulp bij belastingaangifte in de bibliotheek in Lisse.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Hulp bij belastingaangifte in de bibliotheek in Lisse.

Vanaf 1 maart kun je weer aangifte inkomstenbelasting doen. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het doen van deze aangifte? Een expert die met je meekijkt of die jouw vragen kan beantwoorden. In maart en april kunnen inwoners van Lisse hulp vragen in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Lisse.....

Workshop met handige tips op 19 maart
Fiscalist Tanja Verstelle geeft tips voor het invullen van de belastingaangifte tijdens een workshop op 19 maart van 14:00 tot 16:00 uur in de bibliotheek in Lisse. Meedoen is gratis, vooraf aanmelden is gewenst. Aanmelden kan in de bibliotheek en via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Belastinginvullers van KBO/PCOB helpen
Belastinginvullers van KBO/PCOB afdeling Lisse staan in maart en april klaar om te helpen bij het invullen van de belastingaangifte. In de bibliotheek geven we iedereen die dat wenst daar meer informatie over en verwijzen door. KBO/PCOB berekent € 20,00 per aangifte waarbij zij uiteindelijk helpen invullen.

Belastingaangifte doen in de bibliotheek
Iedereen kan in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek gratis online de belastingaangifte invullen en printen met een veilige computer en internet.