Datum: 09-07-2020 - 16:44

banner 5 juni gemeente 2

06
mrt
'19
12 Ondernemers laten zich opsluiten met 'Adamas the lock up.'
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

12 Ondernemers laten zich opsluiten met 'Adamas the lock up.'

Op 22 maart 2019 houdt het Adamas Inloophuis de tweede editie van het social funding event The Lock Up. Twaalf ondernemers, waaronder Frans van der Riet, laten zich tussen 09.00 uur en 18.00 uur vrijwillig opsluiten in het huis om zoveel mogelijk geld en goederen op te halen......

Frans gaat ervoor
Frans van der Riet, Meerbusiness Duin- en Bollenstreek, laat zich met 11 andere deelnemers uit Haarlemmermeer, Aalsmeer en Kaag en Braassem“opsluiten” in het Adamas Inloophuis. Beide hebben de uitdaging aangenomen om via hun netwerk minimaal € 15.000 per jaar voor 2019 en 2020 op te halen.
“Want inzet voor de medemens, oog en oor hebben voor elkaar is van wezenlijk belang en dat doet Adamas al sinds 2007. Daarom laat ik mij graag opsluiten” aldus Van der Riet.
De deelnemers laten zich vanaf 09.00 uur ‘opsluiten’ in het huis en gaan ieder in een eigen ruimte zijn of haar netwerk bellen om sponsoring in natura en in geld te vragen.

Waarom is The Lock-Up nodig?
Het Adamas Inloophuis ontvangt een kleine subsidie van de overheid en is voor de rest afhankelijk van giften, sponsoren en jaarlijkse donaties van fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. Elk jaar is het weer een uitdaging om de begroting van € 300.000 rond te krijgen. “Wat wij nodig hebben is simpelweg continuïteit van inkomsten. Omdat geven vaak een kwestie van gunnen is, kwamen we op het idee om ondernemers te vragen of zij hun netwerk willen inzetten om Adamas te ondersteunen.” vervolgt Osinga. Voor meer informatie zie website en volg onze deelnemers nu al via facebook

Annelies Osinga, Leidinggevend Coördinator

Over het Adamas Inloophuis

Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 6.500 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300.000,- nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande begeleiding en ondersteuning te bieden.