Datum: 08-04-2020 - 16:12

extra vak bovenaan winkeliers bieden diensten aan

  
28
feb
'19
4 Maart zwemmaatjes in De Waterkanten.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

4 Maart zwemmaatjes in De Waterkanten.

‘Zwemmaatjes’ is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation.Elke eerste maandag van de maand wordt Zwemmaatjes georganiseerd van 12:00-13:00 uur in Sportcentrum De Waterkanten.

Niet iedereen sprint 1,2,3 het zwembad in. Je kan bijvoorbeeld gezondheidsproblemen hebben zoals reuma en/of mobiliteitsproblemen ervaren of een klein netwerk hebben waardoor je denkt nooit meer te kunnen zwemmen. Mocht je wel graag willen zwemmen; dan is meedoen aan Zwemmaatjes de oplossing.
Iedereen is welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je ‘maatje’) op eigen tempo te bewegen in het warme water van Sportcentrum De Waterkanten. Dit sportcentrum is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan gaan zwemmen. Liften, speciale rolstoelen, rollators en tilliften zijn aanwezig. Het water is 32 graden; heerlijk warm.

Geen maatje?
Dit is geen probleem. Vrijwillige maatjes staan te (water)trappelen om mee het water in te gaan. Aanvang is 11:45 uur. Meedoen kost slechts € 5,- per duo, inclusief een kopje koffie of thee.

Aanmelden
Om deel te nemen aan Zwemmaatjes kan er aangemeld worden via de site van Sportfondsen Lisse: www.sportfondsenlisse.nl Het is ook mogelijk om via mail of telefoon contact op te nemen met buurtwerker Dionne Scheepmaker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-453 315 45

Contact
WelzijnsKompas is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 – 12.30 uur, (0252) 75 71 00. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dionne Scheepmaker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of 06-453 315 45.

WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving. Want niemand mag tussen wal en schip raken, iedereen telt mee