08
feb
'19
Flessenactie voor goed doel.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Flessenactie voor goed doel.

Een groep gelovige jongeren van PKN Lisse hoopt in juli naar Oeganda te kunnen vertrekken om daar voor 3 weken mee te gaan werken aan de bouw van een school in Bukulula. De Real Shepherd School is de school voor iedereen in Bukulula. De school groeit snel en heeft meer goede gebouwen nodig....

Zij gaan hier de handen uit de mouwen steken om de school verder op te bouwen en maken de wereld ook mooier door te spelen met de kinderen, een zak zeep naar de gevangenen te brengen of de gehandicaptenwerkplaats te bezoeken. Voor de organisatie van de reis is aansluiting gezocht bij de Stichting Livingstone die actief is in het organiseren van werkvakanties in diverse delen van de wereld.

Om dit doel te kunnen realiseren zijn de jongeren met diverse acties begonnen om geld in te zamelen. De groep vraagt u lege flessen te verzamelen. Deze flessen komen zij dan ophalen op 9 februari bij u thuis of u kunt uw statiegeldbonnen inleveren in de brievenbus bij een van de drie kerken (de Pauluskerk, de Grote Kerk of de Klister)

Wilt u dat uw flessen opgehaald worden op 9 februari? Mail dan uw adres naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Dan ziet u hen 9 februari verschijnen!

Deze actie zal de komende maanden nog doorlopen.

Tekst en foto Jongerengroep Oeganda PKN Lisse