Datum: 12-11-2019 - 22:12
07
feb
'19
Voorlichtingsbijeenkomst belastingaangifte 2018.
Geschreven door A. Imthorn

Voorlichtingsbijeenkomst belastingaangifte 2018.

Onder het motto van “wij maken het nu nog gemakkelijker voor u” houdt ‘t KrantCafé Lisse een voorlichtingsbijeenkomst over de aangifte Inkomsten-belasting 2018. De bijeenkomst vindt plaats op 8 februari as. tussen 10.00 en 12.00 uur in ‘t Poelhuys....

Gerrit Harting en Ad van der Westen zijn beide als Hulp bij BelastingAangifte (HuBA) actief bij de afdeling Lisse van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO). Deze bond heeft een aantal vrijwilligers, die leden en niet-leden van de KBO kunnen ondersteunen bij het invullen van hun belasting-papieren.

In de informatiebijeenkomst besteden de inleiders aandacht aan de wijzigingen in de aangifte van de Inkomstenbelasting 2018, de belastbare inkomstenbronnen, hypotheken en aftrekbare hypotheekrente, maar ook aan fiscaal aftrekbare giften en zorgkosten. Daarnaast zullen zij aandacht besteden aan de mogelijkheden om een zorg- of huurtoeslag aan te vragen en aan de gewijzigde regels over de eigen bijdragen in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de Wet Langdurige Zorg (WLZ). De toegang is gratis.