Datum: 25-08-2019 - 20:19
06
feb
'19
Andy Houtkamp presenteert 12e Voetbalquiz in De Nachtegaal.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Andy Houtkamp presenteert 12e Voetbalquiz in De Nachtegaal.

Op vrijdagavond 8 februari is Event Center De Nachtegaal in Lisse het decor voor de 12e algemene voetbalquiz, gehouden door Kwis-Spelen.nl. Als presentator zal deze editie zal sportcommentator Andy Houtkamp optreden. Na 11 verschillende presentatoren komt Houtkamp op herhaling....

Bekende sprekers
De pittige algemene voetbalquiz, bestaande uit 3 ronden van 20 vragen, wordt jaarlijks gepresenteerd door een andere bekende spreker. Van cabaretiers als Peter Heerschop en Sjaak Bral tot oud-voetballers als Sjaak Polak en Heinz Stuy en oud-scheidsrechters Dick van Egmond en Roelof Luinge. Ook enkele collega’s van de media gingen Houtkamp voor: Sierd de Vos, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Bas Ticheler (inmiddels perschef van Oranje). Hoofddorper Houtkamp is sinds 2008 een vertrouwd voetbalquizgezicht in de regio.


Hoofdprijs
Deelname aan de quiz is in tweetallen. De voetballiefhebbers komen uit het hele land. De grootste kenners van het voetbal gaan op 8 februari met een prachtige hoofdprijs naar huis: een buitenlandse voetbalreis.

Inschrijven
Inschrijven voor de voetbalquiz van 8 februari kan in tweetallen via de website . Deelname kost €10,- p.p.