Datum: 11-08-2020 - 15:02
24
jan
'19
Kindercampus Joseph bewonderd door dreumesen en peuters SKOL!
Geschreven door SKOL Kinderopvang

Kindercampus Joseph bewonderd door dreumesen en peuters SKOL!

Woensdagmiddag was het dan zover, ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar, die gebruik gaan maken van kinderopvang binnen Kindercampus Joseph waren voor het eerst in de campus. SKOL Kinderopvang start samen met basisschool St. Joseph vanaf 28 januari in een nieuw pand....

Naast de bestaande diensten die al samen werden aangeboden, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang voor 4 tot 12 jaar, openen er ook drie nieuwe groepen. Zo is er een babygroep wat opvang bied aan kinderen van 0 tot 2 jaar, een verticale groep  voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een Speelschool voor peuters van 2 tot 4 jaar.
Het nieuwe pand is fris en heeft mooie ruime en lichte lokalen, gelegen naast het kleuterplein. Naast de vele speelhoeken en groei- en leermogelijkheden in de kinderdagverblijflokalen, wordt er ook gestart met een intensieve samenwerking tussen kleuterbouw en de kinderopvang.

De kinderen keken hun ogen uit en konden in de aanwezigheid van hun papa en/of mama rustig hun nieuwe groep ontdekken. Ook de enthousiaste leiding konden zo de kinderen én hun ouders leren kennen. Er werd volop gepraat over onder andere de dagindeling, die van start gaat op 28 januari. 

Terwijl de laatste puntjes op de ‘i’ de komende dagen gezet wordt, is duidelijk zichtbaar dat de campus vele mogelijkheden biedt voor kinderen om te spelen én te ontwikkelen.
Voor meer informatie over Kindercampus Joseph, de geboden diensten en uitleg over de intensieve samenwerking tussen de gebruikers, kun je een kijkje nemen op de website.

Voor meer info over SKOL Kinderopvang klikt u op onderstaand logo.

Skol logo in blauw vlakje