Datum: 07-07-2020 - 14:09

banner 5 juni gemeente 2

24
jun
'17
blik lisse nieuws voetbal knvb fc leon annokkee scheveningen katwijk rijnsburg zee beloften tweede divisie
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Fc Lisse stuurt boze brief naar KNVB.

Voorzitter Leon Annokkee van Fc. Lisse is één van de voorzitters die in een gezamenlijke brief gereageerd hebben naar de KNVB. vv Katwijk, VVSB, Scheveningen, IJsselmeervoels en Rijnsburgse Boys hebben dezelfde brief ondertekend. De clubs reageren op het feit dat...

er volgend seizoen meer beloftenteams ingedeeld zullen gaan worden, terwijl de bondsvergadering (28 juni) en een evaluatie van de invoering van de Tweede divisie van het afgelopen seizoen nog moeten plaats vinden.
(noot: Jong Az werd het afgelopen seizoen kampioen in de Tweede Divisie).
In de brief, gericht aan directeur bestuurder amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee, vragen de 6 voetbalverenigingen dit besluit terug te draaien of uit te stellen. Als hier geen gehoor aan gegeven wordt, zullen de genoemde clubs breken met de gemaakte afspraken.

Niet alleen teams uit de Tweede Divisie, maar ook 12 van de 13 voetbalclubs in de Derde Divisie zijn tegen de indeling in hun competitie. In de Derde divisie zullen volgend seizoen een vijftal beloftenteams instromen, waardoor de verhouding tussen Tweede en Derde Divisie onder druk komen.