Datum: 29-05-2020 - 06:07

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

13
jan
'19
FC Lisse – SteDoCo 0-3. (+video)
Geschreven door FC Lisse

FC Lisse – SteDoCo 0-3. (+video)

SteDoCo van 12 januari 2019 deed veel denken aan FC Lisse – JVC Cuyk. In beide wedstrijden schoot Bert Koomen tegen de paal. In beide gevallen ging de tegenstander op Ter Specke met een 3-0 zege aan de haal....

De eerste tien minuten waren ronduit spectaculair. Zij beloofden wat voor een boeiend en meeslepend duel. In de 9de minuut stond het 0-1. De voorgeschiedenis van deze treffer was een reden tot discussie. Bert kreeg een forse duw. De Zeeuwse scheidsrechter floot echter niet. De plotseling opgelopen achterstand bracht de FC niet aan het wankelen.

SteDoCo liet zien een goed voetballende ploeg te zijn en uiterst effectief. Toch kwam ook de tweede goal van de gasten uit de lucht vallen. Vanaf dat moment was FC Lisse het kwijt. SteDoCo kwam in een zetel te zitten. In minuut 52 was het treffen definitief gespeeld. (0-3). FC Lisse was weliswaar van goede wil, maar niet meer bij machte terug te keren in de wedstrijd. FC Lisse kreeg nog wel via onder meer Justin en Bas Buimer mogelijkheden op een beter resultaat.

Bezoek ook de website van Fc Lisse. voor het uitgebreide verslag.

Foto: Fc Lisse.
Verslag: Jankees Faas.

Netjes geknipt naar de voetbal? Knippen en Zo.- Catelijne Blekendaal.
 
                 Logo   Knippen & Zo